Οι Υπηρεσίες μας

ΣΧΕΔΙΑΣΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στην Hiremycode πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είτε χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την ήδη υπάρχουσα, σας προσφέρουμε πρωτότυπο και σύγχρονο design με υψηλή αισθητική, που θα κάνει την ιστοσελίδα σας μοναδική σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με σεβασμό στα standards του διαδικτύου, δημιουργούμε ιστοσελίδες που δουλεύουν για την επιχείρηση σας!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Τί συμβαίνει στην περίπτωση που η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ενημέρωση ή πρέπει να εισάγετε νέο περιεχόμενο; Αν προτιμάτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, από το να σπαταλάτε χρόνο και κόπο στην ιστοσελίδα σας, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς. Αναλαμβάνουμε οποιουδήποτε είδους ενημερώσεις και δεσμευόμαστε για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Προσελκύστε την προσοχή του κοινού σας, μέσω του πιο εύκολου, αποτελεσματικού και οικονομικού τρόπου! Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords, βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επιχείρησή σας θα κατέχει την θέση που της αξίζει στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό; Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) ή η προσαρμογή του στην ιστοσελίδα σας, είναι η καλύτερη λύση για εσάς και εμείς σας το παρέχουμε εύκολα και με ασφάλεια. Τα e-shops που κατασκευάζουμε περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο σύστημα για το καλάθι αγορών, εύκολη διαδικασία αγορών και πληρωμών, καθώς και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Θέλοντας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες hosting, θέτοντας ως προτεραιότητα την υψηλή ταχύτητα και τη μέγιστη διαθεσιμότητα (uptime) της ιστοσελίδας σας. Η φιλοξενία πραγματοποιείται σε τελευταίας τεχνολογίας Virtual Private Servers (VPS), εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αξιοπιστία στη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Βασικός στόχος κάθε επιχείρησης είναι να κάνει αισθητή την παρουσία της οπουδήποτε βρίσκονται οι εν δυνάμει πελάτες της. Σε μία εποχή που τα social media αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και διαχείριση των κοινωνικών δικτύων της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο ή προσαρμόζουμε αισθητικά το περιεχόμενο που μας παρέχετε, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να αποκτήσει επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία και να κάνει τη διαφορά στο χώρο των social media.

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ