Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η επιχείρηση σας την ιστοσελίδα της και ξεκινήσατε την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να βρείτε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που σας καλύπτει.
Παρακάτω αναλύουμε τα 4 βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρεί η υποψήφια εταιρεία, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, καθώς και στις ανάγκες της επιχείρησης σας:

Κριτήριο 1: Δείγματα δουλειάς

Το portfolio της κάθε εταιρείας δείχνει ξεκάθαρα το επίπεδο της στον τομέα της κατασκευής και σχεδίασης ιστοσελίδων. Βλέποντας τα projects που έχει υλοποιήσει στο παραλθόν, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν η φιλοσοφία της σας ταιριάζει, αν η δουλειά της είναι ποιοτική, καθώς και αν δίνει σημασία στις λεπτομέριες.

Κριτήριο 2: Υποστηριξη μετά την υλοποίηση του project

Είναι πολύ σημαντικό, η εταιρεία που θα υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας, να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης μετά το τέλος του έργου, καθώς μια ιστοσελίδα χρειάζεται συντήρηση και ανανέωση του περιεχομένου της για να μη καταλήξει “ερημωμένη”. Στην Hiremycode συνηθίζουμε να παρομοιάζουμε μια ιστοσελίδα σαν τη βιτρίνα ενός καταστήματος. Θα εμπιστευόσασταν μια επιχείρηση αν η βιτρίνα της ήταν παρατημένη και σκονισμένη;

Κριτήριο 3: Κόστος υλοποίησης

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε από πριν πόσο θα κοστίσει η κατασκευή και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας. Η υποψήφια εταιρεία, αφού αναλύσει τις ανάγκες σας, θα πρέπει να σας ενημερώσει για το τι περιλαμβάνει η πρόταση της, καθώς και το ακριβές κόστος υλοποίησης.

Κριτήριο 4: Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

Θα πρέπει να ενημερωθείτε για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας και θα παραδοθεί σε σας το έργο, έτσι ώστε να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας (παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης, έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας κ.τ.λ.).

Τα παραπάνω κριτήρια, είναι ο Νο1 παράγοντας επιλογής εταιρείας κατασκευής και σχεδίασης ιστοσελίδων.
Η Hiremycode είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, η οποία αποτελείται από ανθρώπους με εξειδίκευση στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, καθώς και στη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή έμπνευσης για εμάς είναι η αντίληψη πως κάθε project που αναλαμβάνουμε, είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και ανυπομονούμε να θέσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, στις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε την ιστοσελίδα που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρηση σας.

About the Author

Αφήστε το σχόλιο σας